Nieuws

Workshops

WORKSHOPS "SCHILDEREN MET ALCOHOL-INKT" en EPOXY-HARS "

Tijdens de kunst- en brocantemarkt "Vive la France" in Hummelo en andere markten heb ik demonstraties gegeven met de nieuwe techniek "schilderen met alcohol-inkt" en met "schilderen met Epoxy-hars".

De bezoekers keken belangstellend toe en ik heb toen aangegevens dat er in het najaar ruimte wordt gezocht om in workshopverband deze kennismakingsronde verder vorm te geven.

Afspraken kunnen worden gemaakt om een workshop te organiseren in mijn atelier in Varsseveld of op locatie bij u of bij u in de buurt.
Aanmelding kan via een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In mijn atelier in Varsseveld worden workshops gegeven op zaterdag 10 november en 8 december. Beide  dagen van 14.00 tot 16.30 uur.

De kosten bedragen € 45,00 per persoon, incl. koffie / thee en alle lesmateriaal en de lijst voor het kunstwerk dat is vervaardigd. Aanmelden graag uiterlijk een week voor de betreffende workshop.

 

schilderen m alcohol inkt foto 1schilderen m alcohol inkt foto 2schilderen m alcohol inkt foto 3

 

 

 

 

 

 

 

 

stand foto 3stand foto 4

Laatste werken

Mijn laatste werken. Meer informatie hierover kunt u vinden door te klikken op het schilderij.carstencyenna

 


 

Muurschilderingen

Vaak kan een kale muur een aantrekkelijk object worden door een muurschildering.

Een blinde muur bij een patio of een muur bij een terras.

Een kinderkamer kan door het op de muur schilderen van de favoriete tv-figuren, helemaal eigen worden. Zodat het kind zich helemaal thuis voelt.

Een babykamer, bijvoorbeeld, krijgt een sfeervolle uitstraling door figuren in de kleur van de kamer te schilderen met één contrasterende kleur. Of denk aan de figuurtjes van Nijntje of Calimero.

image005

Meer impressies kunt u bekijken in de gallerij.